Варна е град, в който има невероятни забележителности, красива природа и

...
Варна е град, в който има невероятни забележителности, красива природа и
Коментари Харесай

Прокълната къща във Варна сее страх и смърт

Варна е град, в който има невероятни забележителности, красива природа и прелестни плажове. Морската столица се слави също с топзаведения и супер нощен живот. Подобно обаче на много други градове в България, по този начин и в крайморския има много изоставени на произвола здания. 

Оказва се, че във варненското село Цонево има една къща, която се заобикаля от съвсем всички локални. Говори се, че въпросната къща сеела боязън и гибел, написа каналът на Христо Боснев във vbox7.

Историята стартира през 60-те години на предишния век, когато църквата изявила предпочитание да построи храм в селото на тъкмо този имот. Държавата обаче не дала позволение, а земята била дадена на младо семейство, което основало собствен дом. Съпрузите построили къщата от нулата, мъжът ходел на работа, а дамата се грижела за дома и градината. Постепенно фамилията почнало да дочува странни звуци от мазето, само че не обърнали съществено внимание.

Един ден двамата решили да отидат с колата до Варна, само че по пътя се случила покруса. Колата им се развалила посред жп линия, само че не успяли да реагират бързо, когато влакът ги блъснал, а те починали на място, написа още  " България през днешния ден ".

Къщата запустяла за известно време, само че се появила стара двойка. Те не вярвали в зли сили и мистерии, само че последователно почнали да ги сполетяват несгоди. Бабата си отрязала два пръста с косачката, дядото пък претърпял случай с трактор. Възрастните хора отдали всичко на неприятен шанс. След няколко дни двамата били ударени от гръмотевица и умряли на място, прибирайки се от полето.

Следващият жител на дома бил 40-годишен преподавател, който се занимавал с окултни практики. Мъжът обаче бил отрит мъртъв без да има пояснение за случилото се. Кметицата на селцето знае за парцела, само че счита, че призрачните истории са цялостна нелепост и не има вяра на националните приказки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР